Wisfelts plåt o montage allinvest

Kalmar län

Information

I Högsby finns det ett Enskild firma som heter Wisfelts plåt o montage allinvest. Det finns flera verksamheter som liknar Wisfelts plåt o montage allinvest i Kalmar län. Högsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-11-20 så har Wisfelts plåt o montage allinvest varit registrerat. Idag är Wisfelts plåt o montage allinvest och det finns fler verksamheter som är det i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Wisfelts plåt o montage allinvest så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Wisfelts plåt o montage allinvest så kan ni göra det på .

Plåtslageri och ventilationsmontage. legoarbeten åt andra företag såsom ventilations-plåtslageri och byggnadsplåtslageri innebärande tillverkning av detaljer inom ovanstående nischer. bemannings företag inom dessa branscher. marknadsföra, sälja och montera luftvärmepumpar av olika slag. uppfödning av ridhästar och tillridning och inridning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wisfelt, Peter Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Wisfelts plåt o montage allinvest har 590104-XXXX som sitt organisationsnummer.