Mark & Grundteknik, Krister Johansson

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och Mark & Grundteknik, Krister Johansson är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Mark & Grundteknik, Krister Johansson är ett av dem. Statusen för Mark & Grundteknik, Krister Johansson är att Bolaget är aktivt.

Mark & Grundteknik, Krister Johansson är ett Enskild firma och skapades 1980-04-01. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mark & Grundteknik, Krister Johansson ska trivas.

Mark & Grundteknik, Krister Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadarbeten samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mark & Grundteknik, Krister Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Mark & Grundteknik, Krister Johansson och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Mark & Grundteknik, Krister Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-55052.

.

De som är på något sätt har med Mark & Grundteknik, Krister Johansson är Johansson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mark & Grundteknik, Krister Johansson har 581030-XXXX som sitt organisationsnummer.