State of Grace

Kalmar län

Information

State of Grace är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som State of Grace finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

State of Grace är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-11-28.

State of Grace som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2001-12-03. Men sedan 2001-11-28 så har State of Grace varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på State of Grace så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-22424.

Högsby arbetar för att verksamheter som State of Grace ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för State of Grace. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Författarskap, rådgivning, konsultverksamhet såsom samtalsrådgivning inom andlig psykoterapi, utbildning i form av föreläsningar, föredrag och dialog med enskilda. Försäljning av tex. böcker, bilder, skriftligt material inom området andlig utveckling, personlig utveckling och livsfilosofi.

Firmatecknare för State of Grace är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till State of Grace och det är följande personer, Hansson, Carina Birgitta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för State of Grace är 581015-XXXX.