Henrys Hus- och Fastighetsservice

Kalmar län

Information

560606-XXXX är organisationsnummer för företaget Henrys Hus- och Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henrys Hus- och Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Henrys Hus- och Fastighetsservice finns i.

Henrys Hus- och Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2002-03-26 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henrys Hus- och Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-13.

Henrys Hus- och Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Henrys Hus- och Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Henrys Hus- och Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 0481-70012 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsskötsel och underhåll, trädgårdsskötsel, bil- och maskinservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Henrys Hus- och Fastighetsservice och det är Blanck, Henry Horst som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,