Grenarna AB

Kalmar län

Information

Grenarna AB är ett företag som finns i Högsby. I Grenarna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmberg, Hans Lennart som är född 1963 och har titeln VD, Sandberg, Dick Ulrik Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Hans Lennart som är född 1963 och har titeln Suppleant, Turgay, Ninos som är född 1978 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grenarna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grenarna AB på telefon 070-6420863.

Bolaget ska bedriva teknisk konsultation omfattande produktionsteknik, produktutveckling, marknadsföring, materialteknik, maskinteknik, it och kompetensutveckling inom framförallt träindustri. Bolaget bedriva därutöver handel med sågade och limmade trävaror och där tillhörande produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Grenarna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grenarna AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grenarna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Grenarna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grenarna AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Grenarna AB har 556731-3779 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.