Taxi Trånshult AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Taxi Trånshult AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Taxi Trånshult AB är ett av dem. Statusen för Taxi Trånshult AB är att Bolaget är inaktivt.

Taxi Trånshult AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-18. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Taxi Trånshult AB ska trivas.

I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva taxiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taxi Trånshult AB inte är momsregistrerat.

Idag är Taxi Trånshult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Taxi Trånshult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-442840.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lindvall, Jonas Daniel -Sundén, Magnus Björn Owe.

De som är på något sätt har med Taxi Trånshult AB är Lindvall, Jonas Daniel som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundén, Magnus Björn Owe som är född 1981 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Raine Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Fälton Björkman, Maria Helena som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Taxi Trånshult AB har 556730-0560 som sitt organisationsnummer.