Blankans Timber AB

Kalmar län

Information

Blankans Timber AB är ett företag som finns i Högsby. I Blankans Timber AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Sven Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Drottman, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blankans Timber AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blankans Timber AB på telefon 070-6062365.

Bolaget ska bedriva handel med luftfartyg, skogsråvaror, sågverks- och industrimaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blankans Timber AB av bolagstypen Aktiebolag.

Blankans Timber AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Blankans Timber AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Blankans Timber AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blankans Timber AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Blankans Timber AB har 556726-1721 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.