Happi Företagsutveckling AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Happi Företagsutveckling AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Happi Företagsutveckling AB är ett av dem. Statusen för Happi Företagsutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Happi Företagsutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-01. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som Happi Företagsutveckling AB ska trivas.

Happi Företagsutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-15. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att arrangera och förmedla företagsutbildning, konsultverksamhet inom marknadsföring och projektledning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Happi Företagsutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-15.

Idag är Happi Företagsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Happi Företagsutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6441802.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Happi Företagsutveckling AB är Bojstedt Petersson, Tuva Ulrika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jörgen Jan Christer som är född 1961 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Happi Företagsutveckling AB har 556724-9023 som sitt organisationsnummer.