Bygg och Entreprenad i Högsby AB

Kalmar län

Information

556704-7765 är organisationsnummer för företaget Bygg och Entreprenad i Högsby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg och Entreprenad i Högsby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som Bygg och Entreprenad i Högsby AB finns i.

Bygg och Entreprenad i Högsby AB har varit registrerat sedan 2006-05-29 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg och Entreprenad i Högsby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Bygg och Entreprenad i Högsby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg och Entreprenad i Högsby AB är följande:
Firman tecknas ensam av -ledamoten

Vill ni komma i kontakt med Bygg och Entreprenad i Högsby AB så kan ni göra det på telefon genom 0491-51343 eller genom brev på följande adress:
Husebyv. 48, 579 31, Högsby

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg och Entreprenad i Högsby AB och det är Robertsson, Per Inge Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Ernst Einar Inge som är född 1945 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,