Vette Småland AB

Kalmar län

Information

Vette Småland AB är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Vette Småland AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vette Småland AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-29.

Vette Småland AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-04-22. Men sedan 2007-03-29 så har Vette Småland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Postbacken 7, 579 93, Grönskåra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vette Småland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0481-70305.

Högsby arbetar för att verksamheter som Vette Småland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vette Småland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva handel med bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vette Småland AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vette Småland AB och det är följande personer, Israelsson, Conny Mikael Roger som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Jörgen Carl Reimer som är född 1962 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vette Småland AB är 556702-5332.