Dream beds of Sweden AB

Kalmar län

Information

Dream beds of Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Dream beds of Sweden AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dream beds of Sweden AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2004-07-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till SKEPPSBRON 22, 111 30, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dream beds of Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5440405.

Högsby arbetar för att verksamheter som Dream beds of Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dream beds of Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall sälja och utveckla sängar och hemtextilprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dream beds of Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dream beds of Sweden AB och det är följande personer, Wendel Parman, Ingrid Christina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Parman, Klas Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ronngaard, Per Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dream beds of Sweden AB är 556664-2434.