Hem-El i Högsby AB

Kalmar län

Information

Hem-El i Högsby AB är en verksamhet som finns i Högsby. I Hem-El i Högsby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gabrielsson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Jörgen Samuel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Urban Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hem-El i Högsby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hem-El i Högsby AB på telefon 0491-28030.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av radio-, TV- och videoapparater, parabolantenner, mobiltelefoner, datorer och kontorsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hem-El i Högsby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hem-El i Högsby AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hem-El i Högsby AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-06 och Hem-El i Högsby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hem-El i Högsby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hem-El i Högsby AB har 556661-8715 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.