D & C Åkeri AB

Kalmar län

Information

D & C Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som D & C Åkeri AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

D & C Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-11-06.

D & C Åkeri AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-10-29. Men sedan 2003-11-06 så har D & C Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Slånstigen 1, 579 31, Högsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på D & C Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-21135.

Högsby arbetar för att bolag som D & C Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för D & C Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för D & C Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till D & C Åkeri AB och det är följande personer, Andersson, Dan Benny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunell Andersson, M Solveig Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för D & C Åkeri AB är 556648-0611.