Norm i Högsby AB

Kalmar län

Information

Norm i Högsby AB är ett av många företag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Norm i Högsby AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norm i Högsby AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-02.

Norm i Högsby AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-05-24. Men sedan 2003-10-02 så har Norm i Högsby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Engelbrektsg. 8, 211 33, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norm i Högsby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6324870.

Högsby arbetar för att företag som Norm i Högsby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norm i Högsby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall i huvudsak formge och producera interiör och exteriör för både privat och offentligt bruk. Bolaget kommer även att bedriva konsultverksamhet rörande produktion av marknadsföring för såväl webb som printmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norm i Högsby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norm i Högsby AB och det är följande personer, Jilkén, Leif Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Bengt Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jilkén, Kersti Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Norm i Högsby AB är 556644-6687.