Handelsstaden Högsby AB (Karlssons)

Kalmar län

Information

Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) är ett av många bolag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-09.

Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-01-15. Men sedan 2003-10-09 så har Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järnvägsg. 37, 579 30, Högsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-20450.

Högsby arbetar för att bolag som Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Handelsstaden Högsby AB (Karlssons). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) och det är följande personer, Gabrielsson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln VD, Gabrielsson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Karl-Gösta Ingmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlström, John Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Jörgen Samuel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Urban Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot.Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Handelsstaden Högsby AB (Karlssons) är 556639-0810.