Lindhs Djur & Natur AB

Kalmar län

Information

Lindhs Djur & Natur AB är ett av många företag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Lindhs Djur & Natur AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindhs Djur & Natur AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-02-27.

Lindhs Djur & Natur AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-01-21. Men sedan 2003-02-27 så har Lindhs Djur & Natur AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till St. Hanåsa, 579 92, Högsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindhs Djur & Natur AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-20671.

Högsby arbetar för att företag som Lindhs Djur & Natur AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindhs Djur & Natur AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lindhs Djur & Natur AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindhs Djur & Natur AB och det är följande personer, Lind, Milton Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindh, Bo Olof Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedergren, Björn Nils Axel som är född 1953 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindhs Djur & Natur AB är 556638-5497.