Ceema AB

Kalmar län

Information

Ceema AB är ett företag som finns i Högsby. I Ceema AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är el Mawla, Salaheddin Fadil som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, el Masry, Pia Elisabeth Stigsdotter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ceema AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ceema AB på telefon 0491-20666.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva café- och restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet samt handel med varupartier av konsumtionsvaror i huvudsak avsett för användning i hem och hushåll samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ceema AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ceema AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ceema AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-13 och Ceema AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ceema AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ceema AB har 556634-0468 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.