Trippens Bilservice AB (Statoil)

Kalmar län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av drivmedel, livsmedel, kioskvaror, spel samt bilverkstad och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trippens Bilservice AB (Statoil) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Trippens Bilservice AB (Statoil) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 2002-08-20 så skapades Trippens Bilservice AB (Statoil) och företaget är har F-skattsedel Trippens Bilservice AB (Statoil) har haft det sedan 2002-10-03.

Trippens Bilservice AB (Statoil) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-03

556631-5726 är organisationsnummret för företaget som finns i Högsby.

Just nu är Trippens Bilservice AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Trippens Bilservice AB (Statoil) så går det att nå dem via telefon på 0491-20329 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trippens Bilservice AB (Statoil) är Karlsson, Agneta Siv Inga-Lill som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Tommy Geron Robert Emanuel som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .