EM & Co Air System AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom bygg- och träbranschen, förvaltning av aktier och fastigheter samt luftmätningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EM & Co Air System AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är EM & Co Air System AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 2002-05-08 så skapades EM & Co Air System AB och bolaget är har F-skattsedel EM & Co Air System AB har haft det sedan 2002-06-21.

EM & Co Air System AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-21

556627-8221 är organisationsnummret för bolaget som finns i Högsby.

Just nu är EM & Co Air System AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med EM & Co Air System AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Ingrid Kristina -Svensson, Lars Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom EM & Co Air System AB är Persson, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Lars Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ebba Elin Inga Reneé som är född 1951 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .