Bylyckan AB (Ica Nära)

Kalmar län

Information

556624-9339 är organisationsnummer för verksamheten Bylyckan AB (Ica Nära). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bylyckan AB (Ica Nära) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som Bylyckan AB (Ica Nära) finns i.

Bylyckan AB (Ica Nära) har varit registrerat sedan 2002-03-15 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bylyckan AB (Ica Nära) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

Bylyckan AB (Ica Nära) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bylyckan AB (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bylyckan AB (Ica Nära) så kan ni göra det på telefon genom 0481-70111 eller genom brev på följande adress:
Parkv. 21, 579 93, Grönskåra

Bolaget skall bedriva lanthandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bylyckan AB (Ica Nära) och det är Sandberg, John-Erik Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, John-Erik Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren i Kalmar som är född och har titeln Revisor,