Ace Golf and Sports AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Ace Golf and Sports AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Högsby här finns det många olika Aktiebolag. Ace Golf and Sports AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Högsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Ace Golf and Sports AB är momsregistrerat sedan2002-03-04 och har organisationsnummer 556622-4969.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0491-20722 alternativt besöka eller skicka post till Ace Golf and Sports AB på följande adress Järnvägsg. 37, 579 30, Högsby.

Ace Golf and Sports AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-03-04.

I Ace Golf and Sports AB så sitter följande personer i styrelsen: , Siklund, Carl Anders Mathias som är född 1969 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall beriva försäljning och uthyrning av sport och fritidsartiklar, konferenser, arrangemang, lektionsverksamhet inom golf och alpint, konsultverksamhet inom golf och alpint.