Sadesfors AB

Kalmar län

Information

556620-2809 är organisationsnummer för företaget Sadesfors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sadesfors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som Sadesfors AB finns i.

Sadesfors AB har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sadesfors AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sadesfors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sadesfors AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Sadesfors AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med, uthyrning av och service av lös egendom, såsom medicinska produkter, verktyg och redskap. Bolaget skall även bedriva uthyrning och drift av fastigheter, samt hotellverksamhet och byggnadsverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sadesfors AB och det är Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,