Hagenes Data AB

Kalmar län

Information

Hagenes Data AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Hagenes Data AB finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hagenes Data AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hagenes Data AB har haft sedan 2001-10-16. Hagenes Data AB har funnits sedan och 2001-10-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hagenes Data AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Övraholm 101, 570 72, Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0481-71020.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hagenes Data AB Privat, ej börsnoterat.

Hagenes Data AB har idag 556614-6063 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hagenes Data AB

Bolaget skall bedriva datakonsulttjänster inom mjukvaruområdet, import och lagring av vin samt därmed förenlig verksamhet.

I Hagenes Data AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagenes, Odd Bjarte som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagenes, Margareta Veronica som är född 1975 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Markus som är född 1976 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .