Tallåsenbygg i Ruda AB

Kalmar län

Information

Tallåsenbygg i Ruda AB är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Tallåsenbygg i Ruda AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tallåsenbygg i Ruda AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-15.

Tallåsenbygg i Ruda AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2001-03-31. Men sedan 2001-05-15 så har Tallåsenbygg i Ruda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Andrées v. 4, 570 76, Ruda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tallåsenbygg i Ruda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-22320.

Högsby arbetar för att verksamheter som Tallåsenbygg i Ruda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tallåsenbygg i Ruda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och husproduktion samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tallåsenbygg i Ruda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tallåsenbygg i Ruda AB och det är följande personer, Hansen, Karl Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjell, David Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tallåsenbygg i Ruda AB är 556608-7176.