Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren)

Kalmar län

Information

Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) är en verksamhet som finns i Högsby. I Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erlandsson, Gunnar Ove Edvin som är född 1956 och har titeln VD, Erlandsson, Gunnar Ove Edvin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Eva Annika Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Ove Henrik Nicklas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) på telefon 0491-20012.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörele med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) av bolagstypen Aktiebolag.

Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandsson, Eva Annika Carina -Erlandsson, Gunnar Ove Edvin

Erlandssons Livs i Högsby AB (Ica Nära Matmästaren) har 556603-3790 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.