Kontorsservice Team Sharp AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kontorsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kontorsservice Team Sharp AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Kontorsservice Team Sharp AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 2000-03-20 så skapades Kontorsservice Team Sharp AB och verksamheten är har F-skattsedel Kontorsservice Team Sharp AB har haft det sedan 2000-05-15.

Kontorsservice Team Sharp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556587-4582 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Högsby.

Just nu är Kontorsservice Team Sharp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Kontorsservice Team Sharp AB så går det att nå dem via telefon på 0491-17300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kontorsservice Team Sharp AB är Gabrielsson, Urban Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Jörgen Samuel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .