Virstad Gård AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Virstad Gård AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Virstad Gård AB är ett av dem. Statusen för Virstad Gård AB är att Bolaget är aktivt.

Virstad Gård AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Virstad Gård AB ska trivas.

Virstad Gård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23. I Högsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vård, rehabilitering samt konsult- och kursverksamhet inom hälso- och sjukvård. Bolaget ska även bedriva skogsbruk och handel med antikviteter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Virstad Gård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12.

Idag är Virstad Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Virstad Gård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Virstad Gård AB är Schollin-Borg, Mats Otto Georg som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schollin-Borg, Maria Emma Elisabet som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.

Virstad Gård AB har 556584-8859 som sitt organisationsnummer.