Kylmaster i Östra Småland AB

Kalmar län

Information

Kylmaster i Östra Småland AB är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Kylmaster i Östra Småland AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kylmaster i Östra Småland AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Kylmaster i Östra Småland AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1999-12-16. Men sedan 2000-03-27 så har Kylmaster i Östra Småland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västerg. 8, 579 40, Berga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kylmaster i Östra Småland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-50470.

Högsby arbetar för att verksamheter som Kylmaster i Östra Småland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kylmaster i Östra Småland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall utföra service och installation av värmepumpar, kyl- och frysanläggningar, tillverkning av värmepumpar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kylmaster i Östra Småland AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ewert, Ania Camilla -Ewert, Peter Michael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kylmaster i Östra Småland AB och det är följande personer, Ewert, Peter Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewert, Ania Camilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kylmaster i Östra Småland AB är 556581-3770.