Birger Svanström Projekt Aktiebolag

Kalmar län

Information

556579-7379 är organisationsnummer för bolaget Birger Svanström Projekt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birger Svanström Projekt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som Birger Svanström Projekt Aktiebolag finns i.

Birger Svanström Projekt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-12-28 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Birger Svanström Projekt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Birger Svanström Projekt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Birger Svanström Projekt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Birger Svanström Projekt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 023-792300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom företagsutveckling med inriktning på projektledning och driftansvar, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Birger Svanström Projekt Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,