Sörbylunden i Långemåla AB

Kalmar län

Information

I Högsby finns det ett Aktiebolag som heter Sörbylunden i Långemåla AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sörbylunden i Långemåla AB i Kalmar län. Högsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sörbylunden i Långemåla AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-02-02 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 1999-11-30 så har Sörbylunden i Långemåla AB varit registrerat. Idag är Sörbylunden i Långemåla AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Sörbylunden i Långemåla AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkg. 1, 570 76, Ruda. Vi ni istället prata med Sörbylunden i Långemåla AB så kan ni göra det på 0499-30058.

Bolaget skall bedriva läger och konferensgård, skogsbruk, äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thormalm, Karl Tore Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thormalm, Tore Börje som är född 1942 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Sörbylunden i Långemåla AB har 556579-3220 som sitt organisationsnummer.