RA i Högsby AB

Kalmar län

Information

RA i Högsby AB är en verksamhet som finns i Högsby. I RA i Högsby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jilkén, Leif Anders som är född 1947 och har titeln VD, Jilkén, Leif Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jilkén, Kersti Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RA i Högsby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RA i Högsby AB på telefon 0491-21500.

Bolaget skall bedriva plåtslageriverksamhet inom bygg- och ventilationsmarknaden samt att på lego utföra plåtmanufakturering till industrin. Bolaget skall även delta i utvecklingsprojekt inom produkt och design, såväl i egen regi som tillsammans med andra som representant för materialet plåt i alla dess former, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är RA i Högsby AB av bolagstypen Aktiebolag.

RA i Högsby AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RA i Högsby AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och RA i Högsby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RA i Högsby AB så är det följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

RA i Högsby AB har 556578-6398 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.