Banquet AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling, marknadsföring, köp och försäljning av möbler, inredningsprodukter för hemin- redning, hotell, restaurang, konferens- och offentlig miljö samt försäljning av inredningsprodukten "Conficollection" ävensom be- driva konsultverksamhet inom ovan nämnda områden, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Banquet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Banquet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1999-07-09 så skapades Banquet AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556573-2566 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Högsby.

Just nu är Banquet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Banquet AB så går det att nå dem via telefon på 0491-22425 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Banquet AB är Glaving, Hans Anders som är född 1949 och har titeln VD, Glaving, Hans Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Glaving, Lena Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, .