Fågelfors Mekaniska AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva mekansik verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fågelfors Mekaniska AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Fågelfors Mekaniska AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1999-05-27 så skapades Fågelfors Mekaniska AB och verksamheten är har F-skattsedel Fågelfors Mekaniska AB har haft det sedan 2004-01-08.

Fågelfors Mekaniska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556570-7394 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Högsby.

Just nu är Fågelfors Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Fågelfors Mekaniska AB så går det att nå dem via telefon på 0491-51036 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fågelfors Mekaniska AB är Karlsson, Lars Magnus Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ruth Monica Katarina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .