Gabrielssons Skogsservice AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Gabrielssons Skogsservice AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Gabrielssons Skogsservice AB är ett av dem. Statusen för Gabrielssons Skogsservice AB är att Bolaget är aktivt.

Gabrielssons Skogsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-03-04. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gabrielssons Skogsservice AB ska trivas.

Gabrielssons Skogsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra markberedning och skogstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gabrielssons Skogsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Gabrielssons Skogsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Gabrielssons Skogsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-21085.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gabrielssons Skogsservice AB är Gabrielsson, Henry Cliff Nicklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Kenth Jan Rikard som är född 1979 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Gabrielssons Skogsservice AB har 556530-2675 som sitt organisationsnummer.