ÅJ's Skogstjänst AB

Kalmar län

Information

ÅJ's Skogstjänst AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där ÅJ's Skogstjänst AB finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. ÅJ's Skogstjänst AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ÅJ's Skogstjänst AB har haft sedan 1997-01-01. ÅJ's Skogstjänst AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ÅJ's Skogstjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrklyckeg. 8, 579 90, Berga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-52000.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ÅJ's Skogstjänst AB Privat, ej börsnoterat.

ÅJ's Skogstjänst AB har idag 556529-5366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ÅJ's Skogstjänst AB

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och skogstransporter med skotare samt därmed förenlig verksamhet.

I ÅJ's Skogstjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Sven Åke Gottfrid som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anita Ann-Charlott som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.