EM & Co Lars-Erik Svensson AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och EM & Co Lars-Erik Svensson AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och EM & Co Lars-Erik Svensson AB är ett av dem. Statusen för EM & Co Lars-Erik Svensson AB är att Bolaget är aktivt.

EM & Co Lars-Erik Svensson AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-14. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som EM & Co Lars-Erik Svensson AB ska trivas.

EM & Co Lars-Erik Svensson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt import- och exportverksamhet företrädesvis inom bygg- och träbranschen samt äga och förvalta aktier samt idka därmed förenlig vekrsamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EM & Co Lars-Erik Svensson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är EM & Co Lars-Erik Svensson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med EM & Co Lars-Erik Svensson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-67990.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Ingrid Kristina -Svensson, Lars Erik.

De som är på något sätt har med EM & Co Lars-Erik Svensson AB är Svensson, Lars Erik som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Lars Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ebba Elin Inga Reneé som är född 1951 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

EM & Co Lars-Erik Svensson AB har 556519-7174 som sitt organisationsnummer.