S H Vagnen Aktiebolag

Kalmar län

Information

S H Vagnen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som S H Vagnen Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S H Vagnen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-05-23.

S H Vagnen Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1994-02-14. Men sedan 1994-01-01 så har S H Vagnen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Franska v. 19, 393 56, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S H Vagnen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-20057.

Högsby arbetar för att bolag som S H Vagnen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S H Vagnen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva uthyrning, försäljning och tillverkning av släpfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S H Vagnen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S H Vagnen Aktiebolag och det är följande personer, Sehammar, Bo Lennart som är född 1935 och har titeln VD, Sehammar, Bo Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Sehammar, Gun Elin Isa-Bella som är född 1938 och har titeln Suppleant, Svensson, Bertil Robert som är född 1945 och har titeln Revisor, Berggren, Stellan Georg som är född 1940 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för S H Vagnen Aktiebolag är 556482-1550.