Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag

Kalmar län

Information

556470-5217 är organisationsnummer för verksamheten Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag finns i.

Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-14 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-21352 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 1, 579 32, Högsby

Bolaget skall bedriva sotningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Högsby Sotningsdistrikt Aktiebolag och det är Kaspersson, Lars Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaspersson, Ingela Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,