LJS Skogsservice AB

Kalmar län

Information

LJS Skogsservice AB är ett företag som finns i Högsby. I LJS Skogsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ernst Stanley som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Jörgen som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anita Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Eva Birgitta Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LJS Skogsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LJS Skogsservice AB på telefon 0491-22223.

Bolaget skall utföra skogskörslor och avverkningsuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LJS Skogsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

LJS Skogsservice AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LJS Skogsservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och LJS Skogsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LJS Skogsservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LJS Skogsservice AB har 556465-3680 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.