PrimWork Aktiebolag

Kalmar län

Information

PrimWork Aktiebolag är ett företag som finns i Högsby. I PrimWork Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandberg, Dick Ulrik Waldemar som är född 1967 och har titeln VD, Sandberg, Dick Ulrik Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Per Martin som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bo Claes-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Kjell Anders som är född 1931 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PrimWork Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PrimWork Aktiebolag på telefon 0491-59000.

Bolaget skall driva utveckling och produktion av stjärnsågat virke samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är PrimWork Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PrimWork Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PrimWork Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och PrimWork Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PrimWork Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

PrimWork Aktiebolag har 556464-8730 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.