Snits & Amultika AB

Kalmar län

Information

Snits & Amultika AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Snits & Amultika AB finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Snits & Amultika AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Snits & Amultika AB har haft sedan 2001-03-16. Snits & Amultika AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Snits & Amultika AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Näsby Allé 1, 183 55, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-50040.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Snits & Amultika AB Privat, ej börsnoterat.

Snits & Amultika AB har idag 556458-6526 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Snits & Amultika AB

Bolaget skall driva byggverksamhet via underentrepenörer samt handla med inredning och inventarier. Bolaget skall även bistå företag med produktions- och organisationsrationalisering och undervisning därom. Samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Snits & Amultika AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andrée, Peder Gösta Wilhelm C:son som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Turowski Neuman, Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .