J E Wåhlin Produktion Aktiebolag

Kalmar län

Information

556443-4289 är organisationsnummer för bolaget J E Wåhlin Produktion Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J E Wåhlin Produktion Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som J E Wåhlin Produktion Aktiebolag finns i.

J E Wåhlin Produktion Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-02-17 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J E Wåhlin Produktion Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

J E Wåhlin Produktion Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J E Wåhlin Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilarp, Nils Göran -Wåhlin, Hilding John Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med J E Wåhlin Produktion Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-82212 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva grafisk produktion samt uppdragsverksamhet med data- och internetbaserade lösningar eller bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J E Wåhlin Produktion Aktiebolag och det är Carlsson, Gunilla Anneli Maria som är född 1969 och har titeln Extern VD, Nilarp, Nils Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wåhlin, Hilding John Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilarp, Solveig Ann-Mari Linnéa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Wåhlin, Ulla Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSimonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,