H-F Print Aktiebolag

Kalmar län

Information

556434-2052 är organisationsnummer för bolaget H-F Print Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H-F Print Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som H-F Print Aktiebolag finns i.

H-F Print Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-10-02 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H-F Print Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

H-F Print Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H-F Print Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med H-F Print Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-28110 eller genom brev på följande adress:
Storg. 57, 579 30, Högsby

Bolaget skall bedriva screen- och textiltryck, försäljning av VVS-material samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H-F Print Aktiebolag och det är Johnsson, Sven-Olof Börje Pernell som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars-Olof Krister som är född 1948 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,