Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag

Kalmar län

Information

Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Allgunnen 3193, 579 92, Högsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-23155.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag har idag 556421-6306 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag

Bolaget skall utföra skogsavverkning, entreprenadverksamhet med skogsmaskiner samt markanläggnings- och grävningsarbeten ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed sammanhängande verksamhet.

I Roland Hanssons Maskinstation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Roland Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Nina Johanna Karolina som är född 1985 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .