Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, handel med värdepapper och fastigheter, uthyrning av lokaler, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1990-04-24 så skapades Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556393-0014 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Högsby.

Just nu är Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB så går det att nå dem via telefon på 0491-20415 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svets & Mekanik Håkansson i Högsby AB är Håkansson, Bo Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .