Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva svets- och konstruktionsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1990-02-12 så skapades Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556387-4667 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Högsby.

Just nu är Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0491-21006 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Högsby Svetskonstruktioner Aktiebolag är Svensson, Mats Birger Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Marita Inger Linnéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .