Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-09. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag ska trivas.

Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggrådgivning, projektering av byggnader, handel med hemelektronik för hobby och fritidsutrustning, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6441802.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag är Petersson, Jörgen Jan Christer som är född 1961 och har titeln VD, Petersson, Jörgen Jan Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bojstedt Petersson, Tuva Ulrika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Arkitekt & Design i Högsby Aktiebolag har 556382-9059 som sitt organisationsnummer.