Fronts Grävmaskiner Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-07. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fronts Grävmaskiner Aktiebolag ska trivas.

Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bestå av mark- och byggnadsarbeten, grusförsäljning samt köp och försäljning inom fritids- och verkstadsinustrin jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Fronts Grävmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Fronts Grävmaskiner Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0481-71000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fronts Grävmaskiner Aktiebolag är Front, Gary Tore Kjell som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norström, Anna Kristina Irene som är född 1958 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Brenander, Ann Margareta som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Fronts Grävmaskiner Aktiebolag har 556365-2568 som sitt organisationsnummer.