Fastighetsaktiebolaget Hyltan

Kalmar län

Information

Fastighetsaktiebolaget Hyltan hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Fastighetsaktiebolaget Hyltan finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsaktiebolaget Hyltan tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fastighetsaktiebolaget Hyltan har haft sedan 1994-01-01. Fastighetsaktiebolaget Hyltan har funnits sedan och 2003-10-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetsaktiebolaget Hyltan så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 73, 570 75, Fågelfors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-51270.

Högsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Hyltan Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsaktiebolaget Hyltan har idag 556361-3750 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fastighetsaktiebolaget Hyltan

Bolaget skall dels bedriva tillverkning och försäljning av trähus och byggkomponenter och dels äga och förvalta fastigheter och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fastighetsaktiebolaget Hyltan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Siv Eivor Ann-Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Martin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .