Grönskåra Mekaniska Verkstad AB

Kalmar län

Information

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grönskåra Mekaniska Verkstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Grönskåra Mekaniska Verkstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1989-02-01 så skapades Grönskåra Mekaniska Verkstad AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556350-9107 är organisationsnummret för företaget som finns i Högsby.

Just nu är Grönskåra Mekaniska Verkstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Grönskåra Mekaniska Verkstad AB så går det att nå dem via telefon på 0481-70200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grönskåra Mekaniska Verkstad AB är Nilsson, Nils-Magnus Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Ros-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Markus som är född 1976 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .